Ons assortiment

Buitengewoon veel keuze, zoveel mogelijk Belgisch en super vers. Het team van Keurslagerij Van Sanden staat met de glimlach voor je klaar.

We serveren je een uitgebreid assortiment van vlees, charcuterie, kaas, traiteurgerechten en fruit en groenten. Smakelijk!

Vlees

Het betere stukje vlees

Vlees is onze passie. Waar mogelijk, lokaal gekweekt, zoals het Belgisch Limousin rundvlees en Duroc kotelet. De beste kwaliteit gevogelte en uiteraard, zuiver gehakt. Het lekkerste kalfsvlees uit Frankrijk, mals en sappig lamsvlees uit Ierland of Nieuw-Zeeland. En ook Wagyu of grasgevoederd Argentijns rundsvlees, absolute toppers op het gebied van smaak.

Volgens de seizoenen

Elk seizoen heeft zijn eigenheid en ook zijn bijpassende smaken. Naast de vertrouwde klassiekers, zorgen wij voor een aanbod seizoensfavorieten. Onze vullingen die we nog lekkerder maken met boschampignons, winterse truffels of noten. Een assortiment seizoensgebonden satés met bijvoorbeeld sappig fruit in de zomer. De details maken het verschil.

Charcuterie

Fijne vleeswaren voor elke dag

We zijn trots op ons gevarieerd assortiment charcuterie. Met iets lekkers voor elke dag en voor alle leeftijden, van peuters tot senioren. Van de populaire slaatjes zoals balletjes in tomatensaus tot in het seizoen, een trio wildpaté. Probeer gerust onze zelfbereide producten eens. Geniet van ons 100% zuiver en mager kippenwit, pastrami of ossengerookt. Het verschil proef je direct.

Onze specialiteit: charcuterieschotels

Feestje op de planning? Of gewoon een gemakkelijke lunch of lichte avondmaaltijd? Onze charcuterieschotels bevatten een keur aan fijne vleeswaren met klassiekers als preparé, beenham en salami. Ze zijn mooi gepresenteerd en afgewerkt met noten, vers fruit en groenten. Iets speciaals gewenst? Laat het ons weten! Ook combinaties van kaas en charcuterie zijn mogelijk. Wat brood erbij en je bent helemaal klaar om je gasten aan tafel te ontvangen.

Kaas

Cheese, anyone?

In onze slagerij vind je een smakelijk aanbod kaas. De klassiekers zoals Noord-Hollandse Gouda ontbreken natuurlijk niet. En ook de Franse favorieten, brie, camembert en Chaumes. Maar ook Belgische kazen blijven verbazen. Je vindt bij ons verrassende lekkernijen uit ons eigen land zoals Passendale en de Damse brie.

Niet te missen klassieker: de kaasschotel

Een kaas en wijn avond gepland? Wij zorgen voor de kaas. Mooi gepresenteerd en fraai afgewerkt met noten en fruit. Met lekkere kazen van bij ons en van wat verder weg zoals Franse Roquefort en Spaanse Manchego. Speciale wensen? Natuurlijk kan dat. Laat het ons weten. Wat wij ook met veel plezier doen, is een bijpassende wijn suggereren uit een selectie van onze partners.

Groenten en fruit

Smaak- en vitaminenbommetjes? Je hebt ze gevonden

Een winkel waar je al je ingrediënten kan halen voor een verse en gezonde maaltijd vol smaak en vitaminen? Je hebt hem gevonden. Wij krijgen dagelijks een levering super verse groenten en fruit. Kies uit het vaste aanbod, dat we aanvullen met groenten en fruit uit het seizoen. En natuurlijk vergeten we ook de primeurs niet! Geniet als eerste van smaakbommetjes zoals asperges en Belgische aardbeien.

Soep, dagschotels en traiteurgerechten

Klaar om te serveren

Wat is er gezonder en lekkerder dan huisgemaakte soep? Check, ze staat in onze toonbank voor je klaar.  Vers gemaakt, met veel groenten en zonder toegevoegde poedertjes. En natuurlijk ontbreken de balletjes niet. Na de soep nog trek?

Probeer onze dagschotels. Dat zijn complete maaltijden voor één persoon, bestaande uit vlees, een aardappel- of pastagerecht en verse groenten. Lekker en kwaliteitsvol en klaar om in de oven te zetten. Of proef van onze traiteurgerechten, een uitgebreid assortiment en allemaal versbereid zonder bewaarmiddelen. De überklassiekers stoofvlees, vol-au-vent, spaghettisaus, lasagne, aardappelpuree en wortelpuree en andere lekkernijen? Ze staan klaar voor je in onze toonbank.

Graag een
bestelling
plaatsen?

Bel ons op 03 344 11 15 of kom langs in onze slagerij.
Bestel minstens 1 dag op voorhand.