Over ons

Het stond eigenlijk in de sterren geschreven wat er zou gebeuren toen de slagerij op de Wijnegemsteenweg een nieuwe eigenaar zocht.

Er waren eens, … Taryk en Erika

Als student op de hotelschool Piva in Antwerpen wist Taryk Van Sanden al snel welke richting hij uit wilde. En tijdens zijn leercontract bij Renmans, werden zijn professionele doelen én passie nog duidelijker. Hij en Erika Somers waren ondertussen al een paar jaar een koppel. Niet toevallig deed zij haar eerste studentenjob in een slagerij toen ze 15 was.

Leuk samenwerken: we weten dat we dat kunnen

In 2019 rijpte het idee om samen een zaak te beginnen. Taryk en Erika bezoeken niet veel later de winkel die in januari 2020 officieel Keurslagerij Van Sanden zou worden. Het was liefde op het eerste gezicht: een goede locatie, een mooie winkel die voldoende groot is om toekomstgerichte uitbating mogelijk te maken met een divers en vers aanbod.  Met een hecht team van vaste en flexi collega’s was Keurslagerij Van Sanden helemaal klaar om de klanten te ontvangen.

How can we help you?

Onze missie? Dat is onze klanten helpen! We zijn er voor je met onze dagschotels en traiteurgerechten als je snel iets lekkers wil eten. En we zijn er voor je als je een feestje wil maken van koken met vers, super kwalitatief vlees. Een stukje van 150 gram of liever van 200 gram? Wij versnijden of kappen het met plezier voor je. Charcuterie wat dikker of wat dunner gesneden? Vraag ernaar. We zijn er trots op dat we met onze Keurslagerij een steentje bijdragen aan een gevarieerde en gezonde voeding.

Graag een
bestelling
plaatsen?

Bel ons op 03 344 11 15 of kom langs in onze slagerij.
Bestel minstens 1 dag op voorhand.